MASH  dëgjoi zërin e mësuesve dhe profesorëve MASH dëgjoi zërin e mësuesve dhe profesorëve Hene, 02 Tetor 2017 Ministria eArsimit dhe Shkencës dëgjoi zërin mësuesve dhe profesorëve ,kurse punën e investuar dhe punën treditore e grupeve të punës që në fundjavë ofruan sugjerime dhe ide se si të përmisohet sistemi arsimor – do të merret parasysh. Nga ana e grupeve të punës të përbër nga përfaqsues të instituteve...
Reformat në ministri kanë filluar Reformat në ministri kanë filluar Shtune, 30 Shtator 2017 Të rrespektuar, Procesi për përmisimin e cilësisë së arsimit fillorë dhe të mesëm ka flluar.Në Ministrinë e arsimit dhe shkencës,ishin të formura grupe të punës në të clët janë të përfshirë ekspertë nga MASH –it dhe Byroja për zhvillimin e arsimit(BZHA).Qendra për  arsimin e mesëm professional...
Ministreja Deskoska merr pjesë në një takim ministror rajonal për arsimin, trajnimin, shkencën dhe kërkimin shkencor Ministreja Deskoska merr pjesë në një takim ministror rajonal për arsimin, trajnimin, shkencën dhe kërkimin shkencor Enjte, 28 Shtator 2017 Sot dhe nesër,një delegacion i udhëhequr nga ministri i arsimit dhe shkencës prof.-Dr.Renata Deskoska merr pjesë në takimin e Gjashtë ministrorë të platforms së ballkanit –Perendimor për edukimin ,trajnimin,hulumtimin dhe inovacionin,mbajtur në Beograd,Republika e Sërbisë.  Përpos ministrës Deskoska,...
“Duke lexuar deri në udhëheqje”-Prezentimi i rezultateve të studimeve  Nacionale për vlerësimin e arsimimit gjuhësor dhe  matematik në shkollat fillestare në Maqedoni “Duke lexuar deri në udhëheqje”-Prezentimi i rezultateve të studimeve Nacionale për vlerësimin e arsimimit gjuhësor dhe matematik në shkollat fillestare në Maqedoni Hene, 25 Shtator 2017 Me 22 shtatorë ,ministrja e arsimit dhe shkencës  Renata Deskoska mori pjesë në prezantimin e proektit  të USAID-IT, për të arriturat e  studimeve nacionale për arsimimim  -“Duke lexuar deri në udhëheqje”  ku Fondacion i për iniciativa arsimore  dhe kulturore “ Hap pas hapi”i...
Ministreja Deskoska ka marr pjesë në kongresin e Dytë botërorë në burimet e hapura arsimore (OER) Ministreja Deskoska ka marr pjesë në kongresin e Dytë botërorë në burimet e hapura arsimore (OER) Hene, 18 Shtator 2017 Ministreja e arsimit Renata Deskoska mori pjesë në kongresin e Dytë  botërorë resurset e hapura arsimore (RHA), i mbajtur në Lubjanë,Slloveni,organizuar nga UNESCO dhe Qeverija e Republikës së Sllovenisë. Tema kryesore e kongresit  Dytë botërorë  në burimet e hapura është OER e ,,ESD...
Ministresha Deskoska studentëve dhe profesorëve ju dëshiron vit të suksesshëm akademik Ministresha Deskoska studentëve dhe profesorëve ju dëshiron vit të suksesshëm akademik Premte, 15 Shtator 2017 Të nderuar student, Kam nderin të Ju përshëndes dhe të Ju dëshiroj vit të suksesshëm akademik si pjesë e bashkësisë akademike të Republikës së Maqedonisë.Dëshiroj të ju përcjelli urime të sinqerta deri tek të gjith brucoshët të cilët do të vazhdojn arsimet e tyre në programet e shumta studimore,, të...
“Deskoska: Procesi i reformave është para nesh” “Deskoska: Procesi i reformave është para nesh” Marte, 12 Shtator 2017 Ministreja  Deskoska mbajti një konferencë shtypi  për informimin e publikut për aktivitetet e ndërrmarra  brenda 100 ditëve të para të mandait  të saj. Ajo theksoi se 100 ditët e para në Ministrinë e arsimit dhe shkencës, përveç skenimit  të situatës ,ajo ndërrmori një sërë...

ministerka-slika-al

 Ministër i Arsimit dhe Shkencës 

zamenik-al

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

horizontal alb

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

eDnevnik-14 alb plagjati-14 alb v2 eksterno-prashanja-alb v2 NaukaMK2 PatentMK2

konkursi-mongovmk alb domovi alb logo edu eng1      skoool-mk e-ucebnici2

sportski-igri FZI-Logo-web1 1000knigi-2014  npro-edumk alb v2

matura-web DIC-v3 BRO-baner CSOO alb v2 linkovi-alb v2

 

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook