Видеа

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државни натпревар за основни училишта  ракомет- машки и женски 

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државни натпревар за основни училишта  ракомет- машки и женски 

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државни натпревари во ракомет за средни училишта- женски 

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државни натпревари Кратко видео од државното првенство во скијање за средни и основни училишта во Маврово 

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државни натпревари во кошарка машки  

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државно првенство во одбојка- Струмица

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државно првенство во футсал (машки) – Куманово

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државно првенство во футсал (жени) – Куманово

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државно првенство во скијање за основни и средни училишта – Маврово

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државно првенство во борење/ машки -Штип 13 ти Февруари

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Државно првенство во футсал средношколки-Штип

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно првенство футсал за средни училлишта во Скопје

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно првенство футсал за средни училлишта во Штип (М)

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно првенство во стрелаштво во Охрид на 28.11.2014 година.

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно првенство во карате за основни и средни училишта

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно првенство во шах – Велес 21.11.2014

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно првенство во пинг-понг за средни училишта 26.11.2014 Крива Паланка

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за  Државно провенство пинг-понг за основни училишта 7.11.2014 г. Кавадарци

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за државното првенство во велосипедизам -Прилеп

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за националниот атлетски крос и државно првенство во атлетика за основни училишта

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за полуфиналните натпревари во ракомет за машки и женски  помеѓу средните училишта на град Скопје.

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за Гимназијадата Охрид 2014 Проследете ја емисијата.

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за четвртфинални натпревари меѓу најдобрите машки екипи од средните училишта од Скопје. Проследете ги натпреварите.

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за државното првенство во ракомет за женски. Проследете ги натпреварите за прво место помеѓу екипите на ОУ „ВЛАДИМИР ПОЛЕЖИНОСКИ” КИЧЕВО – ОУ „ВАНЧО ПРКЕ”ДЕЛЧЕВО и за трето место помеѓу екипите на ОУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”ШТИП – ОУ „СТИВ НАУМОВ”СКОПЈЕ

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за државното првенство во ракомет за машки. Проследете ги натпреварите за прво место помеѓу екипите на ОУ „Ј.Б. ТИТО“ СТРУГА – ОУ„ ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ“ СКОПЈЕ и за трето место помеѓу екипите на ОУ„ Б. МИЛАДИНОВЦИ“ СТРУГА – ОУ „ЃОРЃИЈА ПУЛЕВСКИ“ СКОПЈЕ.

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за државното првенство во кошарка за машки. Проследете ги натпреварите за прво место помеѓу екипите на ОУ„НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА- ДУЊА“ СКОПЈЕ – ОУ„ВЛАДО ТАСЕВСКИ “СКОПЈЕ и за трето место помеѓу екипите на ОУ„СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ БИТОЛА  –  ОУ„ВАСИЛ ГЛАВИНОВ“ ВЕЛЕС.

 

Емисијата на македонската радио телевизија „Училишен спорт“ за државното првенство во кошарка за женски. Проследете ги натпреварите за прво место помеѓу екипите на ОУ„СВ. КИРИЛ и МЕТОДИЈ“ КОЧАНИ – ОУ„ЈОСИП БРОЗ ТИТО “СТРУГА и за трето место помеѓу екипите на ОУ„ЃОРЃИЈА ПУЛЕВСКИ“ СКОПЈЕ – ОУ„РАЈКО ЖИНЗИФОВ “СКОПЈЕ.